top of page

Jantine Visser

Mijn naam is Jantine Visser, ik werk als klinisch psycholoog/ psychotherapeut. In mijn optiek is het krijgen van kinderen een intense fase in je leven, waarin veel gebeurt op mentaal, hormonaal, lichamelijk en sociaal gebied. In de verloskundigenpraktijk in Gouda lever ik graag mijn aandeel in een integraal geboortecentrum om ruimte te bieden voor jouw vragen en klachten. Je kunt me altijd een bericht sturen met een beschrijving van je probleem of klacht, ik reageer zo snel als mogelijk.

foto 1 fotostudio Enjoy_edited.jpg

Meer over mij

Aan de Universiteit Leiden ben ik afgestudeerd in klinische- & gezondheidspsychologie en in sociale- & organisatiepsychologie. Mijn klinische stage heb ik uitgevoerd in het Shaare Zedek Ziekenhuis in Jeruzalem waar ik neuropsychologisch onderzoek bij kinderen heb verricht om zicht te krijgen op hun ontwikkelingsniveau.

In 2007 ben ik mijn loopbaan gestart bij Defensie. Daar heb ik als militair psycholoog gewerkt en de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog (GZ-psycholoog) afgerond. Vanaf 2013 werkte ik bij Stichting Centrum ’45 met vluchtelingen, veteranen en politiemensen. Bij deze organisatie heb ik de opleiding tot klinisch psycholoog/psychotherapeut afgerond.

In 2018 ben ik aan de slag gegaan in het Groene Hart Ziekenhuis, het ziekenhuis waar ik zelf geboren ben. Hier maakte ik kennis met de poli voor Psychiatrie, Obstetrie en Pediatrie (POP-poli) en groeide mijn enthousiasme voor het werken met zwangere vrouwen, hun partner en gezinnen.

Bureau Visser

Lidmaatschappen

  • EMDR Practitioner – Vereniging EMDR Nederland (VEN)

  • Psychotraumatherapeut – Nederlandstalige Vereniging voor Psychotrauma (NtVP)

  • Lid  van Nederlands Instituut van Psychologen (NIP)

  • Lid van Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten (LVVP)

  • In januari 2024 ben ik gestart met de opleiding tot Infant Mental Health (IMH) specialist

bottom of page